torstai 8. toukokuuta 2014

Keep smiling

Koulu. Treenaus. Ruoka. Mun arki.
Toppi / Seppälä Shortsit / H&M

Moi murut jälleen (:

Alkuviikko. Mahan pohjassa velloo ja tuntuu että voisin kuolla siihen paikkaan. Rintaa puristaa. Silmät verestäen nousen bussiin, piipautan kortin ja menen istumaan. Kuulokkeet korvilla katselen ohi vilisevää maisemaa. Kyyneleet valuu pitkin poskia. Miksi? Miksi kaikki rakentamani pilvilinnat sortuu juuri kun ne näyttävät valoisilta. 
Matka, joka yleensä kestää tunnin, tuntui tänään 20 minuutilta. Nyt tulee mun pysäkki. Painan stop- nappia, ja kävelen bussin ovelle. Näytän varmasti aivan kamalalta. Käännyn katsomaan peilin kautta kuskia ja huiskautan kättä. Kuski hymyilee lämpimästi ja heilauttaa myös kättä. Astun ulos bussista, ja tunnen kuinka olo helpottuu. Rintaa ei purista, mahassa ei vello. Vieno hymykin tuntuu kasvoilla. Kaikki vain siksi, että bussi kuski hymyili mulle. Bussi kuski, joka aina yleensä on asenteella "joojoo, mees nyt istuun". 

Mulla on ollut todella väsynyt, rauhaton ja levoton viikko. En ole jaksanut oikee koulussakaan keskittyä, enkä olla paikallaan. Koko ajan viillettänyt tukka putkella johonki ilman suuntaan. Onneksi tänään alkaa viikonloppu ja saa hengähtää hetkeksi ihanaisen lapsuuden kaverini kanssa.  Ja sen jälkeen enää 15 päivää koulua! Voin melkee jo haistaa kesän ulkona! Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

xoxo Heidi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti