torstai 29. toukokuuta 2014

Koulu ohi ja kesän bucketlist

Moikka murut ja möröt(:

Tosiaan eilen saatiin sitten eka opiskeluvuosi pulkkaan, enää kaks jälellä. Summer, here I come! (: Sen kunniaksi onki hyvä julkasta tällanen videon pätkä... Kyllä, pientä epävireisyyttä korkeissa äänissä, mutta minkäs teet kun jännitys oli niin suuri. Mutta yksi tärkeimmistä asioista oli, että oman luokan tytöt olivat katsomassa ja kannustamassa<3 Myös suuri kiitos oli saada ihmisiä liikuttumaan :)


Luin Säteen blogista hänen bucketlistastaan, ja itsekin ajattelin väsätä sellaisen. Aina sitä suunnitellaan että "joo sitten tehään sitä tätä tuota, juostaan vettenpäällä, lennetään lehmillä..." mutta tälläkertaa aikeena olisi oikeesti TOTEUTAAKIN nämä :)


Kesällä 2014 olisi siis aikomus...1. Käydä serkun kanssa maakuntamatkailemassa jossain Savonlinnan lähettyvillä, tai vähän kauempana. 2. Pyöräillä mökiltä Sulkavalle (15km).

3. Olla saaressa retkellä. Serkkuni perheellä on sellainen pieni saari, jossa on myös pieni mökki. Mökki on vastikää remontoitu ja nykyään se on todella kaunis ja viihtyisä. Siellä olisi aivan mahtava yöpyä!


4. Ajella mopolla. Tätä ei varmaan tarvii selittää


5. Uida, soutaa, lenkkeillä, urheilla... Kesäloma ei pysäytä mun kuntoilua ;)6. Valokuvata PAAAALJOOONNNN nyt kun on taas talven aikana tullut hirveästi kaikkia kivoja ideoita ja tekniikkakin on harjaantunut jonkunverran (:


7. Valvoa koko juhannusyö. Mutta helppoa se ei tule olemaan :D8. Ruskettua kunnolla
9. Löytää unelmien maksihame/mekko ja muitakin ihania kesävaatteita. Vielä on työn alla...

10. Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä tämä tuttu ja tunnettu haave/toive: löytää kesäromanssi :3 Tai jotain siihen suuntaan... :D

Eilen oli tosi hyvä kuvaus sää, joten innostuin sitten Saanan kanssa lähtemään kuvaileen :) Oon niin ilonen Saanan puolesta, koska pitkästä aikaa hän OIKEASTI hymyilee leveästi hampailla, peittämättä heti suutaan. Ja se hymy... Niin ihana ja aurinkoinen että ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle! Raudat on siis otettu pois ;)

Että tällasta matskua eilen :) Tänään käyn ehkä viimestä kertaa Oulussa, koska pe-la oon Kaijalla hevoskoulutuksessa ja sunnuntaina lähdetään mutsin ja pikkuveljen kanssa kohti Savonlinnaa mökille. 
Mutta enköhän mä ennen sitä ehdi kerran jos toisenkin tänne kirjottelemaan ;)

xoxo Heidi

(Nää mun selitys kuvat... Parempi kuvaaja kuin kuvattava näin se mun kohalla menee)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti