tiistai 22. heinäkuuta 2014

Treenipostaus

Moi murut ja möröt!
Mä nyt ajattelin pitkästä aikaa väsäillä tällasen treenipostauksen kun osa on jo sitä kovasti kysellyt :)
Elikkä kesäisin en käy salilla, koska siihen ei ole mahdollisuutta kun mökillä asutaan. Miten sitten treenaan? Noh, ensinnäkin lenkkeilen meidän mökkiteillä. Rakastan yli kaiken juosta maastossa. Varsinkin heti sateen jälkeen, kun ilma on happirikasta ja metsätiellä tuoksuu raikas kuusi. Lisäksi maasto tuntuu paljon miellyttävämmältä jalan alla kuin asfaltti, ja treeni on monipuolinen, kun on ylä- ja alamäkiä. Joskus on myös kiva juosta ihan metsässä, kun saa hyppiä kantojen ja kaatuneiden puiden yli :)


Käyn myös paljon soutamassa. Meidän mökin nurkalta on n. 20m saimaan rantaan. Matkat mökiltä toiselle menee nopeasti vettä pitkin tai jos kalaan lähdetään, moottoria ei tarvita vetouisteluun vaan otetaan treenin kannalta sekin ;) Vaihtelen myös usein, otanko rasitteen selälle vai hauiksille.
Ihan normaalisti voi myös treenata selkä- ja vatsalihaksia ja ojentajia. Mä itse tykkään treenata nekin ulkona. Ja uimista unohtamatta. Siis mä voin lorvia siellä jorpakossa kevyesti vaikka pariki tuntia :D Ja toki myös se on fakta, että vesi on kaikista paras vastus ainakin omasta mielestä. Kun polskii sen minuutin verran, ja kädet ottaa laiturista tukea, niin kyllä muuten alkaa jo tuntua!

Siitä oon kans tosi ilonen, että mulla alakaa tuloksia oikeesti NÄKYÄ, eikä pelkästään tuntua. Kute esim tosta lintsiltä otetusta kuvasta huomasin että kyllä ne selekälihakset alakaa himmeesti jo näkyä :)
Mut joo tällanen postaus tällä kertaa, mulla on vaikka mitä ideoita pään sisällä, mutta aikaa ei vaan aina taho olla :/ Mutta hei kertokaa toki jos on mielessä jotain ideoita! :)

xoxo Heidi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti