tiistai 19. elokuuta 2014

Materialismi-systeemi-mikälie- postaus

No mutta hei jälleen, te kaikki murut ja möröt

Uus kouluviikko on alkanut, ja uudet kujeet... Nii, niihän sitä hölömömpi vois äkkiseltään luulla. Samalla kaavalla mennään, tämä viikko joka ikinen päivä 8.15-14.30 koulua. Eihän toi pahalta kuulosta, mutta noi iltapäivän lukiotunnit ei vielä ole oikee napannut. Mutta en valita, kun harjottelu alkaa nii joudun meneen paljon aikaisempaan töihin. Kuinkas teidän koulu viikko on pyörähtänyt käyntiin?

Mä ajattelin tässä tehä tämmösen materialismi_systeemi_mikälie- postauksen, tai jotain sinne päin. Eli esitellä  teille joitakin mun uusia/melko uusia/suosikki vaatteita. Osa kesältä, osa tältä syksyltä. Hope you like it!
Jakku / Seppälä  Paidat / Seppälä
Kaulakoru / Glitter  Korvakorut / Glitter  Kello / Kreikasta

Töitä pitäs hommata, autokoulu ja työssäoppiminen enskuussa... Tässä nyt kaikki vähän niinku painaa päälle, mutta eiköhän me kunnialla selevitä tästäkin vuodesta. Otin itseäni niskasta kiinni ja tein keskeneräiset koulutehtävät perjantaina. Vielä pari uupuu, mutta alotettu on! Terveystietoon alettiin tekemään tutkielmaa, ja mä valitsin aiheeksi fitness urheilu- terveellistä vai ei? tai jotain sinne päin. 

Mutta jatketaan samaa rataa, seuraavaan postaukseen!

xoxo Heidi


2 kommenttia:

  1. Onpas nätti tuo valkoinen paita, ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään, perus paita mutta pitsi tuo siihen hieman särmää :)

      Poista