maanantai 22. syyskuuta 2014

Kuulumiset koeviikolta

Hejsan jälleen...

Heti alkuun ilmoitusluontoinen asia! Blogin otsikon alapuolelle olen (vihdoin ja viimein) saanut väsättyä välilehdet, joista löytyy ottamiani henkilö- ja maisemakuvia. Eikun sinne vaan tsekkailemaan.

Mutta sitten kuulumisiin. Rupiaa syksy jo olemaan aika pitkällä, enkä kyllä vieläkään ole itseäni saanut valokuvaamaan ihan kunnolla. Koeviikko sotkee hieman kuvioita... Mutta tässä nyt ollaan kohta jo voiton puolella joten enköhän mäkin Oulun syksyä pääse vielä tänne esittelemään (toivottavasti). 

Ensviikolla mulla alkaa hoidon ja huolenpidon työssäoppiminen vanhainkodissa. Vähän kyllä jänskättää että muistanko kaikkia asioita keväältä, mutta toisaalta siellähän sitä taas oppii samat asiat. Onneksi myös harjottelun katkaisee syysloma, jolloin pääsee (ehkä) mökille hengähtämään hetkeksi.Käytiin koulukavereitten kanssa tsekkailemassa vähä wanhojentanssimekkoja jokunen aika sitten, ja myös Marikan kanssa kun heidän perhe oli meillä käymässä. Marraskuussa alkaisi harjotukset, ja parikin on onneksi jo valmiina. Vain sopiva mekko puuttuu... Mutta eiköhän se löydy, kun keskiviikkona on varattu sovitusaika. Onko muuten kellään kokemuksia Call me lady- sivulta? Onko luotettava ja tuleeko tilaukset ajoissa?


Tänään mulla on englannin koe, perjantaina lyhyt matikka JA amiksen puolelta vielä ikäihmisen kuntoutuksen- ja mielenterveys kuntoutuksen tentit... Mutta enköhän mä pärjää! Hyvää alkanutta viikkoa teillekin :)

xoxo Heidi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti