sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivän viettoa

Vähän kuluneen viikon kuulumisia...

Me päätettii repästä Saukon kanssa ja lähtä elokuviin tunnollisina koululaisina. Käytiin katsomassa uusin salkkarit leffa... Voi kyllä. Kyllä sen ehkä toisenkin kerran voisi katsoa, miinuspuolena vain elokuvan pituus (1h 15min...). Taitajissa meillä oli mitä ihanimmat injektio harjoitukset = neulatyynyn leikkimistä :D Ja perjantaina mut soitettiin iltatuuriin vanhainkotiin, jossa harjotteluni suoritin. Oli mukava päästä näkemään vähän työelämää vaihteeksi ja tietenkin mukavia työkavereita.

Itsenäisyyspäivää vietin revonlahdella tallihommien merkeissä. Serkkuni perheensä kanssa lähti viettämään viikonloppua vuokattiin, ja minä lupauduin eläintarhan vahdiksi. Ihanaa, viikonloppu hevosten kanssa! Lauantaina katsoin tuntemattoman sotilaan (tietenkin), sitten isän kanssa katsottiin itsenäisyyspäivän paraati ja linnanjuhlat. 

Tänä aamuna kävin mummoa auttelemassa, ja pistämässä lääkkeen. Oli mukava nähdä, kuinka virkeänä mummo oli! Pitkä tovi juteltiin, sitten piti käydä vielä hepoille heinät ja vedet viemässä ja katsoa että Rockylla ja kissoilla kaikki ok. 

Huomenna onkin toiset wanhojen harkat... Sitten viikkoon mahtuu myös taitajareenit, koulu, sali ja perjantaina meenkin juna-asemalle mun kersanttia vastaan<3

xoxo Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti