sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Perheen lisäys

Muutoksia tapahtunut niinkuin jo aikaisemmin mainitsin. Torstaina käytiin miehekkeen kanssa Kajaanista hakemassa meille koiranpentu nimeltään Peto. Paremman puoliskon kanssa jonkun aikaa ehdittiin koirasta puhua ja katsella vaihtoehtoja netistä, kun eräspäivä hän tuli mulle sanomaan että varasi koiranpennun joka pitäisi hakea 2.4. kotiin. Meidän pikku Peto om sekarotuinen, Jämtlanninpystykorvan ja Itä-siperianlaikan risteytys. 

Kun kasvattikotiin päästiin, sieltä juoksi kaksi pentua vastaan. Heti kyllä erotettiin, että uros olisi se meidän koira; leikkisä, utelias ja rohkea pikku temmeltäjä. Ensimmäinen päivä meni tutustuessa uuteen kotiin ja ympäristöön, ja vähän ehti pentu ikävöidäkkin äitiä ja kasvattikotia. Nyt kuitenkin mennyt jo hyvin uudessa kodissa, uuden isäntäperheen kanssa.

Pentu vie aikaa, kasvattaminen välillä haastavaa, rupeaa vitut...maan kun koira ei opi silmänräpäyksessä kaikkea, kaikki on ihan muuta kuin pilvilinnoja ha hattaraunelmaa, mutta kaikki on vaivan arvoista, enkä parempaa koiraa meille osaisi kuvitella! Niin lyhyessä ajassa siitä on tullut hyvin rakas :)

xoxo Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti