sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Vieläkö täällä on elämää?...

 
... Ainakin toistaiseksi. Nämä yleisimmät tekosyyt blogitauolle tiedättekin jo. Enkä halua tehdä tästä kuitenkaan itselleni pakkopullaa, ei vaan yksinkertaisesti ole ollut kaiken ressin keskellä fiilistä kirjotella. Mutta nyt olen taas saanut kerättyä motivaatiota ja helpoiten ehkä tuon nämä viime aikaiset kuulumiset kuvien kautta esille.
 
Joulun alla tuli sairasteltua ärhäkkä ja kivulias nielutulehdus, ei kiva. Ja niin... alennusmyynnit<3
 
 


Oulussa oli parhaimmillaan pakkasta -34c... Ei kiva.


Oon ottanut nyt itseäni niskasta kiinni koulun ja reenaamisen suhteen! Painoa tippunut 5kg, ja koulussa rästihommia enääpari hassua tehtävää. Vielä 2vk kun ponnistelee niin saan alottaa ansaitun lukuloman...

... Niin ja siis netin alennusmyyntejä unohtamatta... #vararikko
Hieman näkyy tossa meidän suuronnettomuusharjoituksia, jotka vietettiin -25c pakkasessa. Kaaoshan se oli, mutta jäi siitä myös paljon asioita muistiin.


Rankat työt, rankat huvit.. Shots and squats ;) Mutta kohtuus kaikessa! Nyt seuraava etappi tälle illalle on mennä hyvissä ajoin nukkumaan, koska huomenna pitää olla aamulla heti klo 8.00 skarppina koulun penkillä...
 
xoxo Heidi
 
 


2 kommenttia:

 1. Moi!

  Luin yhtä blogia ja näin että olit kommentiin kirjottanu meneväs inttiin?:) Mä oon itse menossa ens kesänä:) olis kiva jutskailla jos on ns kohtalotovereita:) mulle voi tulla puhuu vaik fb (marika kajander) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paperit lähtee kohta vetämään, ja huhtikuussa kutsunnat :) Toivottavasti pääsisin itse II/16 saapumiserään! Minäpä laittelen viestiä jahka kiireeltäni ehdin, olis kyllä mukava jutskailla :)

   Poista